Conexiuni Gsm


Du-te la cuprins

Despre noi

Asiguram orice fel de reparatii hadrware, software si deblocare(decodare) retea sau cod telefon pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile: iPhone, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, HTC, BlackBerry, Motorola, etc.

Service-ul nostru detine un laborator care corespunde celor mai exigente cerinte ale producatorilor, privind dotarea cu instrumente de reparatii si control cat si a normelor specifice de interventii pe placa de baza in conditii ESD. Detinem un sistem on-line de urmarire a proceselor de interventie, care permite optimizarea timpilor de reparatie astfel incat terminalele trec prin toate etapele de service intr-un timp foarte scurt si in acest fel noi reusim sa satisfacem pe deplin toti clientii nostri. Avem personal calificat si aparatura de ultima generatie pentru a putea realiza cele mai complicate reparatii hardware.


Oferim servicii de decodare/deblocare pentru majoritatea marcilor si modelelor de pe piata romaneasca respectiv si pentru majoritatea telefoanelor aduse din afara, indiferent de origine sau de banda de frecventa in care acestea functioneaza. Deblocarea/decodarea nu afecteaza in nici un fel functionarea ulterioara a telefonului. Pentru diverse marci de telefoane, dupa efectuarea deblocarii, serviciile suplimentare cum ar fi 3G, EDGE, WAP, GPRS, etc este posibil sa nu functioneze pe retelele din Romania datorita unor protectii suplimentare.

Resoftam (rescriem software) telefoane cu orice fel de problema software fara a fi afectata versiunea software originala a telefonului. In cazul in care este necesara schimbarea versiunii de software clientul va fi informat, in acest fel procesul va incepe numai dupa ce primim abrobarea clientului. Se pot salva informatii din telefon astfel incat clientul sa nu piarda nimic din datele din telefon.

– Remedierea / service-ul pentru un produs poate dura pana la maxim 7 zile
– Beneficiati de constatare gratuita
– Sunteti informat despre defectele telefonului in cauza si despre reparatiile aduse
– Primiti sfaturi de la specialistii nostri
– Produsele aflate in garantie au prioritate


Promptitudinea in executarea lucrarilor, un factor esential in colaborarea firmei noastre cu clientii fie vorba de companii sau persoane fizice. Raspundem pentru toate interventiile facute.
 


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal